Skip to main content

Konkurrence om gratis medlemskab

By 7. september 2020Nyheder

Få gratis medlemskab i Atletklubben Jyden – Skydebanevej 12, 9000 – i tre måneder

 

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan Atletklubben Jyden nu sætte gang i en fed konkurrence for dig (værdi 630 kr.).
En konkurrence hvor du kan vinde 3 måneders gratis medlemskab i vores fantastiske klub.

Vi udlodder 14 gratis medlemskaber i 3 måneder – alt du skal gøre, er at følge Atletklubben Jydens Instagram profil, tagge en fremtidig træningsmakker og kommentere i kommentarfeltet under denne video, så deltager du i konkurrencen.
Fortæl os gerne hvorfor lige netop du skal have 3 måneders gratis medlemskab i en af Aalborgs bedste klubber, og om du tiltænker at træne vægtløftning eller almindelig træning i vores klub.

Konkurrencen løber fra d. 08-09-2020 til og med 22-09-2020, hvor vi d. 23. Sep. meddeler vores fremtidige medlemmer, at de har vundet 3 måneders gratis medlemskab i Atletklubben Jyden.

(Denne konkurrence gælder kun for nye medlemmer.)

 

Atletklubben Jyden i Aalborg har fået 8820 kr. i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan vi se frem til en masse nye medlemmer i klubben.

I Atletklubben Jyden glæder den nye bestyrelse og det nye trænerteam sig over at kunne komme i gang med projektet – og byde velkommen til en masse nye ansigter i klubben.

Vi ønsker os en masse nye mennesker i klubben, så du og dine venner eller familiemedlemmer må endelig kigge forbi. Efter kontakt er vi er altid parat til at tage imod nye ansigter.

 

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Atletklubben Jyden har modtaget en bevilling på 8820 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

 

Om DIF og DGI’s foreningspulje

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider

 

 

Kontakt:
Atletklubben Jydens
Michael Madsen for flere oplysninger. Telefon: 27408500 sms gerne i forvejen.
Se mere på: https://atletklubbenjyden.dk/

Leave a Reply