Skip to main content
 

Vægtløftning

Olympisk Vægtløftning er den ultimative
kombination af teknik, styrke og hurtighed.

Vægtløftning

Kan jeg lave olympisk vægløftning? 
Ja! Alle kan være med. Uanset alder eller fysiske form. Vægtløftningsklubben har omkring 30 aktive medlemmer godt fordelt mellem piger og drenge. Vi har både junior, ungdom, senior samt masters løftere, og vi har selvfølgelig også plads til dig.

Hvad kræver det?
Intet, vi hjælper dig i gang! Vi giver sågar den første måned gratis. Du skal bare møde op, så sørger vi for resten.

Vægtløftning handler primært om teknik. Derfor er det også det, der vil blive lagt vægt på den første tid, du træner. Uanset hvilket niveau du har, når du kommer, har vi veluddannede og erfarne trænere klar til at modtage dig.

 

Træningstider

Tid

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

10.00-12.00

Konkurrence

16.00-18.00

Konkurrence

Konkurrence

Konkurrence

Konkurrence

Konkurrence

16.00-18.00

VL Basic

VL Basic

VL Basic

16.00-18.00

VL Teens

VL Teens

VL Teens

16.00-18.00

VL Kids

VL Kids


VL KIDS

Er du mellem 9 og 12 år og elsker at være aktiv?

Vi tilbyder sjov, spændende og udfordrendevægtløftningstræning til børn i 9-12 årsalderen. Her øver vi degrundlæggende teknikker, motorik og koordination. Her skal vi have det sjovt og opleve glæden ved bevægelse og socialt samvær.

 

VL TEENS

Er du mellem 13 og 19 år og interesseret i vægtløftning?

Vi tilbyder træning specielt designet til unge udøvere som dig. Her vil du lære og bygge på grundlæggende teknikker, opbygge styrke, udvikle mental fokus og disciplin. Vi arrangerer og deltager også i stævner, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med konkurrencedelen i vægtløftning.

 

VL BASIC

Klar til at udforske verdenen af vægtløftning?

Er du ny inden for vægtløftning, eller har du erfaring fra andre former for træning som f.eks. crossfit. Uanset din erfaring er du altid velkommen til at kigge forbi og få en prøvetræning. Sammen finder vi dit niveau og tilpasser din træning

 

KONKURRENCE

Her vil du få mulighed for at finpudse dine færdigheder under vejledning af vores erfarne trænere og træne sammen med ligesindede udøvere, der deler din passion og ambition.

 

Som forening stræber vi efter at skabe et inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne og respekterede. Vi opfordrer til fællesskab og samarbejde, hvor medlemmerne inspirerer og motiverer hinanden til at nå deres fulde potentiale. Vores erfarne trænere og dedikerede medlemmer er altid parate til at byde dig velkommen. Uanset om du er her for at træne for sjov eller for at konkurrere på højeste niveau, er alle en lige vigtig del af vores fællesskab.

 

Vi glæder os til at se dig!